Tetszeni fog: a REFORM garanciáról bővebben is

Az, hogy Ön kap-e garanciát a fogpótlásra, nem is kérdés. A kérdés az, hogy mindenre gondoltunk-e.

Szerintünk igen.

Milyen garanciákat nyújtunk a REFORM Dentalpraxisban?

1.) Az implantátumokra 5 év teljes körű garanciát vállalunk

Fogívenként 8-10 speciális svájci gyártmányú implantátumot ültetünk be (a pontos számot a befogadó állcsont adottságai határozzák meg.) Ha az implantátum mégsem csontosodik be, szükség esetén kicseréljük. A beültetéskor azonban igyekszünk a leendő pótlást túlbiztosítani, azaz oldalanként 1-1 implantátummal többet ültetünk be, mint amennyi feltétlen szükséges. Így ha véletlenül 1 implantátum nem csontosodik be, leggyakrabban nincs szükség annak a pótlására, a többi jó implantátum elegendő a fogpótlás rögzítéséhez. Ön biztosan nem marad fogpótlás nélkül. Annak az esélye tehát, hogy az implantátumok gond nélkül becsontosodnak, rendkívül nagy. (A gyártó statisztikai, illetve kutatásai adatai szerint a stratégiai implantátumok a páciensek 96%-ánál alkalmazhatóak.)

2.) Az első REFORM Fogpótlásra 1 év teljes körű garanciát vállalunk

A beültetett implantátumokra ragasztjuk azt a 12 fog pótlását tartalmazó hidat, mely 1 évig teljes értékűen kiszolgálja Önt. Gondoskodik mosolyáról, önbizalmáról, visszaadja a rágás képességét. Kellő óvatosság, elővigyázatosság mellett, betartva az orvosi javaslatokat, 1 évig nem lesz különösebb gondja a híddal. Amennyiben az utasításaink pontos betartása ellenére mégis sérülés éri a fogpótlást, kicseréljük.

3.) A második, hosszú távú kerámia fogpótlásra 2 év garanciát vállalunk

Egy év múlva az ideiglenes fogpótlást fogívenként 12 fogat tartalmazó végleges kerámia hídra cseréljük. Ön erre is garanciát kap tőlünk, ha 2 éven belül a fogpótlás törés, kopás miatt meghibásodik, akkor kicseréljük. A tisztítás, az ápolás mikéntjéről pontosan tájékoztatjuk, minden teendőre megtanítjuk, sőt, még a speciális eszközöket is ajándékba kapja tőlünk.

Kíváncsiak vagyunk a véleményére, válaszoljon kérdésünkre!

Vegye fel a kapcsolatot és éljen végre magabiztos, mosolygós életet!

*Tájékoztatjuk, hogy a garancia teljesítésének az a feltétele, hogy páciensünkként az első évben 3 alkalommal, utána évente 2 alkalommal kötelező kontrollvizsgálaton vegyen részt. Ezeken a kontrollokon meggyőződünk arról, hogy minden rendben van-e fogpótlásával, illetve hasznos tanácsokat adunk a fogpótlás korrekt tisztításhoz. Tehát a garancia érvényesítésén felül már csak azért is érdemes eljönnie hozzánk, hogy megnyugodjon: minden rendben van REFORM Fogpótlásával.

Várjuk egy kötelezettségmentes konzultációra!

Hívja ügyfélszolgálatunkat! Kollégáink hétköznap 8 és 18 óra között fogadják hívását a (06 -1) 445-0770 számon és előjegyzik az általános fogászati vizsgálatból és 3D CT-felvételből álló konzultációra.

Írjon e-mailt! Ha e-mailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor az info@reformdental.hu címre várjuk üzenetét. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, és a következő munkanapon megválaszolják kérdéseit.

Rendelőink elérhetőségei: