Tetszeni fog: a REFORM garanciáról bővebben is

Az, hogy Ön kap-e garanciát a fogpótlásra, nem is kérdés. A kérdés az, hogy mindenre gondoltunk-e.

Szerintünk igen.

Milyen garanciákat nyújtunk a REFORM Dentalpraxisban?

1.) Az implantátumokra 5 év teljes körű garanciát vállalunk

Fogívenként 8-10 speciális svájci gyártmányú implantátumot ültetünk be (a pontos számot a befogadó állcsont adottságai határozzák meg.) Ha az implantátum mégsem csontosodik be, szükség esetén kicseréljük. A beültetéskor azonban igyekszünk a leendő pótlást túlbiztosítani, azaz oldalanként 1-1 implantátummal többet ültetünk be, mint amennyi feltétlen szükséges. Így ha véletlenül 1 implantátum nem csontosodik be, leggyakrabban nincs szükség annak a pótlására, a többi jó implantátum elegendő a fogpótlás rögzítéséhez. Ön biztosan nem marad fogpótlás nélkül. Annak az esélye tehát, hogy az implantátumok gond nélkül becsontosodnak, rendkívül nagy. (A gyártó statisztikai, illetve kutatásai adatai szerint a stratégiai implantátumok a páciensek 96%-ánál alkalmazhatóak.)

2.) Az első REFORM Fogpótlásra 1 év teljes körű garanciát vállalunk

A beültetett implantátumokra ragasztjuk azt a 12 fogpótlást tartalmazó hidat, mely 1 évig teljes értékűen kiszolgálja Önt. Gondoskodik mosolyáról, önbizalmáról, visszaadja a rágás képességét. Kellő óvatosság, elővigyázatosság mellett, betartva az orvosi javaslatokat, 1 évig nem lesz különösebb gondja a híddal. Amennyiben az utasításaink pontos betartása ellenére mégis sérülés éri a fogpótlást, kicseréljük.

3.) A második, hosszú távú kerámia fogpótlásra 5 év garanciát vállalunk

Egy év múlva az ideiglenes fogpótlást fogívenként 12 fogat tartalmazó végleges kerámia hídra cseréljük. Ön erre is garanciát kap tőlünk, ha 5 éven belül a fogpótlás törés, kopás miatt meghibásodik, akkor kicseréljük. A tisztítás, az ápolás mikéntjéről pontosan tájékoztatjuk, minden teendőre megtanítjuk, sőt, még a speciális eszközöket is ajándékba kapja tőlünk.

4.) 20 év implantátum minőségi garanciát vállalunk

A svájci gyártmányú implantátum meghibásodása vagy törése esetén az ingyenes csere szintén a mi dolgunk. Az IHDE Dental implantátumok többszörös nemzetközi szabadalommal védett minőségi termékek, már csak ezért sem kell aggódnia amiatt, hogy rendeltetésszerű használat mellett bármilyen probléma merül fel.

Tart a kivehető műfogsortól ezért rögzített fogpótlást szeretne?
Elege van már meglévő kivehető műfogsorából, ami mozog, billeg?
Nem szeretné még ép fogait lecsiszoltatni, hogy hidat kapjon?
Régi hídjai cserére szorulnak az alattuk lévő fogak rossz állapota miatt?

A REFORM Fogpótlásra annyiféle garanciát* adunk Önnek, hogy gyakorlatilag semmit nem kockáztat.

Kíváncsiak vagyunk a véleményére, válaszoljon kérdésünkre!

Vegye fel a kapcsolatot és éljen végre magabiztos, mosolygós életet!

*Tájékoztatjuk, hogy a garancia teljesítésének az a feltétele, hogy páciensünkként az első évben 3 alkalommal, utána évente 2 alkalommal kötelező kontrollvizsgálaton vegyen részt. Ezeken a kontrollokon meggyőződünk arról, hogy minden rendben van-e fogpótlásával, illetve hasznos tanácsokat adunk a fogpótlás korrekt tisztításhoz. Tehát a garancia érvényesítésén felül már csak azért is érdemes eljönnie hozzánk, hogy megnyugodjon: minden rendben van REFORM Fogpótlásával.

Várjuk egy kötelezettségmentes konzultációra!

Hívja ügyfélszolgálatunkat! Kollégáink hétköznap 8 és 18 óra között fogadják hívását a (06 -1) 445-0770 számon és előjegyzik az általános fogászati vizsgálatból és 3D CT-felvételből álló konzultációra.

Írjon e-mailt! Ha e-mailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor az info@reformdental.hu címre várjuk üzenetét. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, és a következő munkanapon megválaszolják kérdéseit.

Rendelőink elérhetőségei: