Mit kell tennem, ha érdekel a REFORM Fogpótlás?

A „REFORM Fogpótlás Útvonalterv” utolsó állomásához értünk.

Reméljük, most már tisztán látja, milyen út vezet az rögzített, nem kivehető fogsorig – és a magabiztos mosolyig.

Egy nagyon fontos téma még hátravan: elismételjük, hogy milyen módokon veheti fel velünk a kapcsolatot.

Mit kell tennem, ha érdekel a REFORM Fogpótlás?

1.) Hívja központi ügyfélszolgálatunkat és egyeztessen időpontot

Ügyfélszolgálatunk kollégái hétköznap 8 és 18 óra között elérhető a (06 -1) 445 0770 számon várják hívását és azonnal lefoglalják Önnek a legmegfelelőbb konzultációs időpontot.

Ha úgy kényelmesebb, e-mailben is jelentkezhet, ebben az esetben az info@reformdental.hu címre várjuk üzenetét. Munkatársaink a következő munkanapon válaszolnak kérdéseire.

2.) Jöjjön el rendelőnkbe az első, kötelezettségmentes vizsgálatra

Az előre megbeszélt időpontba, hosszas várakozási idő nélkül fogadjuk Önt rendelőnkben.

A személyes találkozónak két fontos célja van: 1) hogy egy általános vizsgálattal és egy 3D CT-vel megállapítsuk, Ön alkalmas-e az eljárásra, 2) és hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljunk.Az általános fogászati vizsgálat (fogai és szájürege vizsgálata) a CT-felvételhez hasonlóan teljesen fájdalommentes. A CT-t 5 perc alatt, helyben készítjük és nyomban kiértékeljük. A kezelés várható eredményét is bemutatjuk, így Ön máris elképzelheti, hogy mit nyerhet ezzel a fogpótlással.Végül minden felmerülő kérdésére válaszolunk, legyen az a kezelés teljes menetével vagy a garanciákkal kapcsolatos. Azt javasoljuk, hogy előre gondolja át, esetleg listázza kérdéseit, hogy semmi ne maradjon rejtve!

3.) Válassza a REFORM Fogpótlást és a jobb életminőséget!

Miután közelebbről is megismerte, milyen problémákra is nyújt megoldást a speciális svájci implantátumokon rögzített fogpótlás, jobban el tudja képzelni jövőbeli életét is.

Nem lesz gondja az étkezésekkel, bátrabban rághat. Elfelejtheti a műfogsort, magabiztosabb lesz otthon és a munkában is. Önfeledten mosolyog majd másokra, mert nem szégyelli mosolyát.

Ezekre a változásokra nem kell hosszú hónapokat várnia. A speciális implantátumok azonnal terhelhetőek, ezzel látványosan lecsökkent a kezelés időtartama a hagyományos implantáláshoz képest.
Különleges ajánlatunk
Ha most kér időpontot, a fogászati vizsgálati díját teljes mértékben elengedjük, így Ön ingyenesen tájékozódhat a szájhigiéniai állapotáról!

Csak a 3D CT-felvétel árát kell kifizetnie, a vizsgálat teljesen ingyenes.
Kíváncsiak vagyunk a véleményére, válaszoljon kérdésünkre!

Várjuk hívását!

Várjuk egy kötelezettségmentes konzultációra!

Hívja ügyfélszolgálatunkat! Kollégáink hétköznap 8 és 18 óra között fogadják hívását a (06 -1) 445-0770 számon és előjegyzik az általános fogászati vizsgálatból és 3D CT-felvételből álló konzultációra.

Írjon e-mailt! Ha e-mailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor az info@reformdental.hu címre várjuk üzenetét. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, és a következő munkanapon megválaszolják kérdéseit.

Rendelőink elérhetőségei: