Miért rendkívüli a REFORM Fogpótlás?

A REFORM Dental eljárás nagyszerűsége abban áll, hogy Ön rendkívül gyorsan és egyszerűen juthat vele rögzített fogpótláshoz.

Miért rendkívüli a REFORM Fogpótlás?

A REFORM Dentalnak köszönhetően Ön teljes értékű fogpótlást kaphat már 3 nappal a speciális implantátumok beültetését követően, nincs szükség hosszas várakozásra a gyógyulási idő miatt.

Az implantátumokra nemcsak rá lehet építeni pár napon belül a fogpótlást, de kötelezően rá is kell, mert éppen a rögzített hídpótlás biztosítja az implantátumok úgynevezett összesínezését. (Hasonló az eljárás alapelve, mint amikor csonttörés után a sínekkel, csavarokkal rögzített végtagokat azonnal használni, terhelni kell.)

Bár a kapott pótlás hosszútávú ideiglenes megoldás* (az implantátumok véglegesek!), pár nap alatt teljesen fix, nem kivehető fogai lesznek, annak minden előnyével.

Mindössze 3 nappal a kezelés megkezdése után újból fog tudni rágni, legfeljebb arra kérjük, túlságosan kemény falatokkal ne próbálkozzon.

*Az implantátumokra 3 napon belül hosszú távú ideiglenes pótlásként fogívenként 12 kompozit műfog és vékony akrilát műíny kerül, rejtett fém merevítéssel. Ezt 1 év múlva ajánlott kerámia fogpótlásra cserélni – de addig is teljes értékűen használható, vagyis Ön nem marad rágóképesség és mosoly nélkül.

Egyrészről azért készítünk először 1 év időtartamra hosszú távú ideiglenes pótlást, mert a műanyag műfogak puhábbak, ezáltal rágáskor kíméletesebben terhelik az implantátumokat. Másrészről, ha nem optimális a gyógyulás folyamata és idő előtt le kell bontani a műfogakat, akkor nem a drága fogak mennek veszendőbe. Ha 1 évig minden rendben megy, akkor már biztosan gyógyult minden és kockázatok nélkül lehet megcsinálni a költségesebb végleges fogpótlást.

Hagyományos implantátumoknál az egyes fázisok között akár fél év is eltelhet. Várakozni kell foghúzás után, a csontpótlást követően vagy az implantátum beültetése után.

A REFORM Fogpótlásnál gyakorlatilag nincs várakozás: a rossz fogak kihúzása után rögtön kezdődhet a fogbeültetés – vagy ha már rég foghiánnyal küzd, akkor azon nyomban (egész pontosan a kötelezettségmentes konzultációt követően, ha Ön alkalmasnak bizonyul az eljárásra).

Mikor ajánljuk a Reform fogpótlást? 
A 3 nap alatt elkészülő stabil, kényelmes rögzített fogsor ideális, ha az alsó vagy felső fogait már elveszítette, vagy egyetlen saját foggal sem rendelkezik.

Akkor is ajánljuk, ha már csak néhány saját foga van, és azok rossz állapotúak, mivel a fogak eltávolításával egy időben beültethető, majd 3 nap múlva terhelhető az implantátum.

Végül akkor is jó megoldás a Reform fogpótlás, ha régi fogászati hídjai vannak, és az alattuk lévő fogai már nem képesek a híd megtartására. (Ha csak 1-2 foga hiányzik, ez nem az Ön legmegfelelőbb fogpótlása. Ha bizonytalan, kérje bátran tanácsunkat telefonon, levélben.)

Milyen pozitív változásokat hozhat életébe a Reform Fogpótlás?

Következő cikkünkből kiderül!

Kíváncsiak vagyunk a véleményére, válaszoljon kérdésünkre!

Várjuk egy kötelezettségmentes konzultációra!

Hívja ügyfélszolgálatunkat! Kollégáink hétköznap 8 és 18 óra között fogadják hívását a (06-1) 445-0770 számon és előjegyzik az általános fogászati vizsgálatból és 3D CT-felvételből álló konzultációra.

Írjon e-mailt! Ha e-mailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor az info@reformdental.hu címre várjuk üzenetét. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, és a következő munkanapon megválaszolják kérdéseit.

Rendelőink elérhetőségei: