Mennyit ér meg Önnek a 3 nap alatt elkészülő rögzített fogsor?

Nézzük a REFORM Fogpótlással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:

Mennyibe kerül az akár 3 nap alatt elkészülő, rögzített, nem kivehető fogsor?

Ha hagyományos implantátummal szeretné pótolni elvesztett fogait, fogsorát, az alábbi költségekkel és várakozási időkkel számolhat:

Az ár még nem minden

Bár a REFORM Fogpótlás ára nagyságrendekkel kedvezőbb a hagyományos kétfázisú implantátumoknál, de mégsem érdemes kizárólag az anyagiak alapján dönteni.

Az idő is érték – érdemes azt mérlegelnie, hogy milyen változást jelentene életminőségében, ha pár nap alatt visszakapná fogait.

Ezt úgy tudja megtenni, ha átgondolja, mi bosszantja leginkább a foghiányban, a fogatlanságban.

Az, hogy szégyelli a mosolyát még családtagjai előtt is?
Az, hogy nem tud jól rágni, ezért étrendjéből kimaradnak kedvenc ételei?
Hogy munkájában nem tud elég magabiztos lenni szép fogak nélkül?

Képzelje el, hogy a REFORM Fogpótlással ezek a bosszúságok már a beavatkozás utáni 3. napon eltűnnek. A speciális implantátumokat az állcsontok kompakt alapjába ültetjük be, ami nem épül le, erre azonnal rá lehet és rá is kell építeni a fogakat.

Ezzel jelentősen lerövidül az út a rögzített, nem kivehető pótfogakig, nincsenek olyan időigényes, várakozással teli kitérők, amikor a fogakról még csak álmodozhat (mint amit a csontpótlás jelent).

Időközben talán felmerült már Önben is egy kérdés: Ha egyszer ez az új módszer sokkal gyorsabb, nem kell hozzá csontpótlás sem, azaz több lényeges előnye is van a hagyományos implantációval szemben, hogyan lehet mégis olcsóbb? Általában az új, előnyösebb termékek vagy szolgáltatások drágábbak szoktak lenni a régebbi megoldásoknál!?

Nos, a válasz a REFORM Fogpótlás egyszerűségében rejlik. A hagyományos implantátumok több részből állnak. Mindegyik részüknek különféle méretei vannak, a teljes készlet darabszámát ezek szorzata adja, amely szép nagy szám. Ezt a rengeteg alkatrészt egyrészt nagyobb költség legyártani, másrészt nagyobb költség az orvosnak a rendelőben készleten tartani.

További tényező a hagyományos implantátumok beültetési technológiája, amely jellemzően időigényes munkát jelent a fogorvosnak.

A REFORM Denatlpraxisban alkalmazott implantátumok egy darabból vannak, így nincsenek ezerféle kiegészítő alkatrészei. Egyszerűbb őket gyártani, raktározni és nem utolsó sorban beültetni is! Mindezen tényezők összessége teszi lehetővé, hogy kedvezőbb áron tudjuk biztosítani a hagyományos implantátumoknál a REFORM Fogpótlást.

Kíváncsiak vagyunk a véleményére, válaszoljon kérdésünkre!
*válasza nem jelent semmilyen kötelezettséget
Mit tehet, ha részletfizetési lehetőséget szeretne?

Olvassa következő cikkünket, kiderül!

Várjuk egy kötelezettségmentes konzultációra!

Hívja ügyfélszolgálatunkat! Kollégáink hétköznap 8 és 18 óra között fogadják hívását a (06 -1) 445-0770 számon és előjegyzik az általános fogászati vizsgálatból és 3D CT-felvételből álló konzultációra.

Írjon e-mailt! Ha e-mailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor az info@reformdental.hu címre várjuk üzenetét. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, és a következő munkanapon megválaszolják kérdéseit.

Rendelőink elérhetőségei: