Hogyan változtatja meg életét a 3 nap alatt elkészülő rögzített fogpótlás?

Ezúttal azokat a pozitív változásokat soroljuk fel, melyeket nagy eséllyel megtapasztal életében, ha a speciális svájci implantátumokkal rögzített, nem kivehető fogpótlást választja.

Hogyan változik meg élete a REFORM Fogpótlással?

Bár igaz, hogy egy jó műfogsor kiválóan megoldja a fogatlanság problémáját, de lehet, ettől Ön idősebbnek érzi magát a koránál, vagy egyszerűen nem akar bajlódni a műfogsorragasztóval. A műfogsor billeghet, mozoghat, elcsúszhat, fura hangokat hallathat.

A REFORM Fogpótlással elkerülheti a műfogsorral járó kellemetlenségeket.

Ha Ön is azok közé tartozik, akik idegenkednek a kivehető műfogsortól, ezért akár évek óta halogatják fogaik pótlását, megkönnyebbülhet: az új módszerrel ez a gond könnyedén megoldódik.

A REFORM híd már 3 nappal az implantátumok beültetése után visszaadja a rágás képességét. Bár a végleges fogakat majd egy év múlva kaphatja meg, addig is teljes értékű fogpótlásként használhatja új fogait.

Egyrészről azért készítünk először 1 év időtartamra hosszú távú ideiglenes pótlást, mert a műanyag műfogak puhábbak, ezáltal rágáskor kíméletesebben terhelik az implantátumokat. Másrészről ha nem optimális a gyógyulás folyamata és idő előtt le kell bontani a műfogakat, akkor nem a drága fogak mennek veszendőbe. Ha 1 évig minden rendben megy, akkor már biztosan gyógyult minden és kockázatok nélkül lehet megcsinálni a költségesebb végleges fogpótlást.

Ha azért halogatta meglévő, de rossz fogai eltávolítását, mert félt a fogatlanságtól, hatalmas megkönnyebbülés lesz, hogy nem kell kompromisszumot kötni. Azonnal jöhet a REFORM FOGPÓTLÁS – és vele együtt a boldog mosoly. Felszabadító érzés lesz, hogy a rossz fogakkal, műfogsorral kapcsolatos problémáknak vége szakad.

Stabil fogsor hiányában aligha lehet nyugodtan étkezni, őszintén másokra mosolyogni, beszélgetni, emberek között mozogni.

A REFORM Fogpótlás a rendes rágás képessége mellett visszaadja ezeket az önfeledt pillanatokat is, nem kell attól tartania, hogy foghiányát vagy mozgó műfogsorát veszik észre. Ha csak nem újságolja el ismerőseinek, senkinek sem fog feltűnni, hogy Ön új fogakat kapott, csak a mosolyát, a lazaságát, magabiztosságát veszik észre. Még az ízérzékelése is javul.

Régóta tologatja, halogatja, fontolgatja már a fogpótlás időpontját?

Tart egy komolyabb fogászati beavatkozástól?

Szeretne egy minden szempontból (minőségben, időben, anyagilag) vállalható megoldást kapni a fogpótlásra?

Következő cikkünkben azzal segítjük a döntését, hogy eláruljuk, mi a különbség a hagyományos fogbeültetés és a REFORM Fogpótlás között.

Kíváncsiak vagyunk a véleményére, válaszoljon kérdésünkre!

Várjuk egy kötelezettségmentes konzultációra!

Hívja ügyfélszolgálatunkat! Kollégáink hétköznap 8 és 18 óra között fogadják hívását a (06 -1) 445-0770 számon és előjegyzik az általános fogászati vizsgálatból és 3D CT-felvételből álló konzultációra.

Írjon e-mailt! Ha e-mailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor az info@reformdental.hu címre várjuk üzenetét. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, és a következő munkanapon megválaszolják kérdéseit.

Rendelőink elérhetőségei: