Ezt érdemes tudni az azonnal terhelhető stratégiai implantátumokról

A REFORM Fogpótlás olyan úgynevezett stratégiai implantátumokon rögzül, melyek azonnali terhelhetőséget biztosítanak. Hosszas várakozás, gyógyulás idő nélkül ráhelyezhető a fogpótlás, ezáltal azonnal visszaáll a rágófunkció is.

Mit érdemes tudni az azonnal terhelhető implantátumokról?

1.) Nemzetközi szabadalom és megbízható gyártó áll a technológia mögött

A REFORM módszer implantátumai nemzetközi szabadalommal védett, speciális, szövetbarát titánból készült műgyökerek. A legmagasabb nemzetközi minőségi elvárásoknak is megfelelnek, rendelkeznek a biztonságos felhasználást igazoló tanúsítványokkal. És ami Önnek a legfontosabb: képes arra, hogy pár napra csökkentse az implantációs fogpótlás elkészítését.

2.) Százezrek ismerik és használják világszerte

A gyártó, a svájci székhelyű IHDE Dental az azonnal terhelhető fogpótlások szakértője. Dr. Stefan Ihde professzor 20 éve kitartóan fejleszti implantátumait, hogy azokkal radikálisan lecsökkentse a fogpótlási kezelések időtartamát.

50 éves gyártói tapasztalat áll az implantátumok mögött, ez idő alatt 50 országban 1 millió feletti implantátumot adtak el, melyek több százezer páciens életét varázsolták könnyebbé.

3.) Egyre elfogadottabb és népszerűbb itthon is.

Az, hogy a korona vagy híd felhelyezésével nem kell feltétlenül megvárni a 3-6 hónapos gyógyulási, becsontosodási időt az implantátum beültetése után, egyre elfogadottabb a fogászati, szájsebészeti szakmán belül.

Nem minden implantátum alkalmas azonban erre, ez tény.

A stratégiai implantátumok esetében a technológia a baleseti sebészetben is régóta alkalmazott azonnali terhelés módszerére épül. Ez teszi lehetővé, hogy a titán műgyökerek elbírják (a rágófunkcióból adódó) rájuk nehezedő terhelést, már 3 nappal a beültetés után.

4.) 3 nap után terhelhető

A behelyezett implantátumokra néhány napon belül rá kell ragasztani a rögzített fogpótlást (a hídpótlást), amely egyebek mellett az implantátumok összesínezését is biztosítja. Rágáskor a rágóerő szétoszlik az egymáshoz sínezett implantátumok között, ha a fogpótlás megfelelő elvek szerint kerül kialakításra.

Az elv hasonló, mint a baleseti sebészetben, mikor a csonttörés után a sínekkel és csavarokkal rögzített törött végtagokat szinte azonnal használni, terhelni kell.
Érdemes a megszokott megoldásokon túllépni, nyitni az újak felé.

Ahogy Prof. Dr. Stefan Ihde, az implantátumok svájci kifejlesztője vallja:

„Nekem ott kezdődik az implantológia, ahol mások feladják.”

Következő levelemben egy helyen megtalálja a REFORM Fogpótlás valamennyi előnyét, ne hagyja ki!

Kíváncsiak vagyunk a véleményére, válaszoljon kérdésünkre!

Várjuk egy kötelezettségmentes konzultációra!

Hívja ügyfélszolgálatunkat! Kollégáink hétköznap 8 és 18 óra között fogadják hívását a (06 -1) 445-0770 számon és előjegyzik az általános fogászati vizsgálatból és 3D CT-felvételből álló konzultációra.

Írjon e-mailt! Ha e-mailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor az info@reformdental.hu címre várjuk üzenetét. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, és a következő munkanapon megválaszolják kérdéseit.

Rendelőink elérhetőségei: