Ez történik az első találkozásunkkor

Ezúttal arról lesz szó, mi minden várható az első, kötelezettségmentes vizsgálat során.

Mi történik rendelőnkben az első találkozáskor?

Az általános fogászati vizsgálat célja a fogak és a szájüreg állapotának ellenőrzése, az aktuális helyzet minél pontosabb felmérése.

Feltérképezzük, mekkora a foghiány, vannak-e még fogai, azok milyen állapotban vannak, van-e fogágybetegsége. A vizsgálat nem jár fájdalommal, nem kellemetlen – és nem tart sokáig. Pár kérdést is felteszünk, amelyek egészségi állapotára vonatkoznak és szintén segítenek eldönteni, hogy javasolható-e Önnek az eljárás.

A cukorbetegség vagy a vérhígító szedése például nem akadály, de minden esetben egyénileg mérlegeljük a beavatkozás kockázatait, vállalhatóságát.

Érdemes magával hoznia aktuális leleteit, zárójelentéseit, de szükség esetén akár kezelőorvosával is konzultálunk.

3 dimenziós CT-felvételt is készítünk, hogy ellenőrizzük, az Ön számára is elkészíthető-e a REFORM Fogpótlás.

A 3D CT tizedmilliméternyi pontosságú adatokat nyújt a beavatkozás megtervezéséhez. A csontmennyiség felmérése mellett már arra is gondolunk, hová is kerülhetnek a speciális implantátumok. Az Ön anatómiai adottságaira szabjuk a beavatkozást.

Az esetlegesen még meglévő rossz fogak elhelyezkedéséről, állapotáról is képet ad a 3D CT, így szükség esetén a fogak eltávolítása is megtervezhető. Az eljárás különlegessége, hogy mindez az implantátumok beültetésével egy időben is megtörténhet.

Nincs kötelezettség – ráér dönteni

A vizsgálat semmilyen kötelezettséggel nem jár, így Ön a vizsgálati eredmény birtokában szabadon dönthet a kezelés folytatásáról.

Teljesen érthető, ha szeretné alaposan megfontolni, hogyan döntsön.

Élete az eljárás után napokon belül megváltozik: nem kell takargatnia a mosolyát, magabiztosabb lesz egész fellépése. És bár igaz, hogy a rossz fogaktól, a foghiánytól, a problémás fogazattól búcsúzik, de a változás sosem könnyű. Még akkor sem, ha a rosszat kell elengedni.

Bátran kérdezze munkatársainkat a kezelés menetéről, akár az első konzultáción, akár e-mailben, telefonon, ne maradjon megválaszolatlan kérdése, dilemmája.

Kíváncsiak vagyunk a véleményére, válaszoljon kérdésünkre!
Következő cikkünk a REFORM Fogpótlás elkészítésének lépéseiről szól, így el tudja képzelni, hogyan zajlik a beavatkozás.

Várjuk egy kötelezettségmentes konzultációra!

Hívja ügyfélszolgálatunkat! Kollégáink hétköznap 8 és 18 óra között fogadják hívását a (06 -1) 445-0770 számon és előjegyzik az általános fogászati vizsgálatból és 3D CT-felvételből álló konzultációra.

Írjon e-mailt! Ha e-mailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor az info@reformdental.hu címre várjuk üzenetét. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, és a következő munkanapon megválaszolják kérdéseit.

Rendelőink elérhetőségei: