Ettől függ, hosszú élettartamú lesz-e REFORM Fogpótlása

Mint tudja, a REFORM Fogpótlás a páciensek 96%-ánál biztonsággal alkalmazható.

Az implantátumok beültetésére ráadásul 5 éves garanciát vállalunk. Ha szükséges, akkor újra elvégezzük a beavatkozást, biztosan nem marad fogsor nélkül.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy Önnek ne lenne „feladata” a fogpótlás eredményességével kapcsolatban.

Mitől függ, hogy hosszú élettartamú lesz-e a REFORM Fogpótlás?

Az Ön teendője nem más, mint a gondos tisztítás.

A képzett, gyakorlott fogszakorvoson kívül, aki elvégzi a beavatkozást, a fogpótlás rendszeres tisztításáról gondoskodó páciens az, aki a legtöbbet teheti a sikerért.

Ha Ön gondosan, szakszerűen tisztítja a fogpótlást, valamint pontosan megjelenik a 4. és 8. hónapi kontrollon, elmondhatja, mindent megtett.

Tőlünk minden támogatást megkap ahhoz, hogy vigyázzon új fogaira:

A REFORM Fogpótlás tulajdonképpen egy híd, ezért másfajta figyelmet igényel a tisztítása, mint a valódi fogaké. A szuvasodás veszélye értelemszerűen nem fenyeget, de az implantátumok körül ínygyulladás kialakulhat, mely végső esetben az implantátum elvesztésével járhat.

Ezért ugyanolyan alapossággal és rendszerességgel kell „fogat mosni”, eltávolítani a felhalmozódó lepedéket, mint a valódi fogaknál. A hagyományos fogkefe mellett további speciális eszközökre lesz szüksége – ezeket ajándékba kapja tőlünk.

A kiváló szájhigiénia már csak azért is elengedhetetlen, mert az elhanyagolt fogpótlástól kellemetlen lehet a lehelete – ez pedig megfosztja attól az örömtől, hogy maradéktalanul élvezze a visszakapott fogakat. Nem mer majd mosolyogni, újra eltakarja a száját, pedig lenne oka a jókedvre.

A REFORM Fogpótlás értéke felbecsülhetetlen, hiszen mindössze 3 nap alatt fix, nem kivehető fogsort kap hiányzó, elvesztett fogai helyett. Ez ideiglenes, de teljes értékűen használható fogpótlás, melyet egy év múlva végleges hídra cserélünk.

Egy fontos kérdést azonban még nem érintettünk: mennyibe kerül a REFORM Fogpótlás?

Kíváncsiak vagyunk a véleményére, válaszoljon kérdésünkre!
Csak következő cikkünkig kell várnia, és megtudja.

Várjuk egy kötelezettségmentes konzultációra!

Hívja ügyfélszolgálatunkat! Kollégáink hétköznap 8 és 18 óra között fogadják hívását a (06 -1) 445-0770 számon és előjegyzik az általános fogászati vizsgálatból és 3D CT-felvételből álló konzultációra.

Írjon e-mailt! Ha e-mailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor az info@reformdental.hu címre várjuk üzenetét. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, és a következő munkanapon megválaszolják kérdéseit.

Rendelőink elérhetőségei: