Lerövidítené a szép mosolyhoz vezető utat?

A speciális REFORM FOGPÓTLÁS segítségével már:

Kattintson és kérje ingyenes útmutatónkat!

Vagy olvasson tovább az azonnal terhelhető Reform Fogpótlásról (és utána kérje tájékoztató sorozatunkat)!

Teljes fogsorra vagy hídra lenne szüksége, de a hosszadalmas implantálástól éppúgy idegenkedik, mint a „sima” kivehető fogpótlástól?

A hagyományos implantátum azonnali beültetésének valóban gátat szabhat az alsó és felső állcsont sorvadása – ráadásul a csont leépülésének folyamata már akkor elkezdődhet, amikor a fogai még a szájában vannak. Ilyenkor jön szóba a csontpótlás, ám ez komoly szájsebészeti beavatkozással, valamint az elvárt gyógyulási idő miatt hónapokig tartó várakozással járhat.

Az implantálásnál is várni kell a műgyökér becsontosodására, így a hagyományos fogbeültetés önmagában is időigényes eljárás, még akkor is, ha nem előzi meg csontpótlás.

A kivehető fogsor, a protézis (vagy a kivehető fogpótlás) nem jár ugyan jelentős várakozással, viszont mégsem nevezhető praktikusnak, hiszen még a műfogsorragasztóval való bajlódás ellenére is könnyen elmozdulhat, billeg, nem rögzül a szájban. Ezzel letörheti önbizalmát, elveheti a mosoly, a szép beszéd, a gondtalan rágás örömét.

Úgy érzi, egyre távolabb kerül a szép, új fogsortól?
Ennek nem kell így lennie – az azonnal terhelhető Reform Fogpótlás lerövidíti az utat!

Miért gyors a Reform Fogpótlás?

A Reform Rögzített Fogpótlást olyan speciális implantátumokkal végezzük, melyek az állcsont soha le nem épülő alapjába illeszkednek. Erre azonnal rá lehet ültetni a fogakat – sőt, kell is, mert éppen ez biztosítja, hogy a kapott fogsor teljes értékű legyen. Akár foghúzás után közvetlenül is sor kerülhet a beültetésre, nem kell megvárni, míg a húzás helye begyógyul.

A Reform Rögzített Fogpótlás tehát csontpótlás nélkül és közvetlenül foghúzás után is beültethető és azonnal terhelhető – vagyis akár 3 napon belül rögzített, nem kivehető fogsora lehet.

Ajánljuk a Reform Rögzített Fogpótlást, ha stabil, kényelmes fogpótlást szeretne és:

rövidesen ki kell húzatnia a fogait és a lehető leghatékonyabb megoldást keresi

már nagyon szeretné rendbe hozatni hiányzó vagy hiányos fogait, de a hagyományos implantálást túl macerásnak találja,

a régi fogászati hídja(i) alatt lévő fogak már nem képesek a híd megtartására,

sem ideje, sem pénze a csontpótlásra,

tart az olyan komoly beavatkozással járó, túlzottan hosszadalmas fogászati kezelésektől, mint a hagyományos implantáció,

alsó vagy felső fogait már elvesztette,

már egyetlen saját foga sincsen,

úgy érzi, a kivehető, bizonytalanul rögzülő protézist nem Önnek találták ki.

Az akár 3 napon belül elérhető, rögzített, nem kivehető fogpótlás rövid idő alatt megoldást nyújt a fenti problémákra, miközben egy csapásra magabiztosabbá teszi az élet minden területén.

Még többet szeretne tudni?

Kérje több részes, e-mailben érkező tájékoztató sorozatunkat!

Svájci szakértelem a Reform Rögzített Fogpótlás mögött

A hazánkban újdonságnak számító eljárás mögött egy több mint 50 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkező, elismert svájci székhelyű gyártó szakértelme áll.

Ahogyan a technológia atyja, Prof. Dr. Stefan Ihde mondja, „Nekem ott kezdődik az implantológia, ahol mások feladják”.

A speciális, titánötvözetből készült implantátumokat világszerte 50 országban alkalmazzák sikerrel, az eladott implantátumok száma meghaladta az 1 milliót – nem véletlenül, hiszen a technológia akár nagyon vékony állkapocsnál is alkalmazható.

„Kutatásaink, statisztikáink azt bizonyítják, hogy az IHDE Dental Implantátumok a páciensek 96%-nál alkalmazhatóak.”

Így rövidül le pár napra az akár évekig tartó út

1.)

Amikor első alkalommal ellátogat rendelőnkbe, egy kötelezettségmentes vizsgálat során 3D CT-felvételt készítünk, valamint ellenőrizzük, hogy megvannak-e a beültetés egyéb általános egészségügyi feltételei. A beültetés akkor is elvégezhető, ha Ön vérhígítót szed, vagy ha a hagyományos, két részből álló műgyökér az állkapocs vékonysága miatt nem jön szóba.

2.)

Ha Ön alkalmas az eljárásra, akkor egyetlen alkalommal helyi érzéstelenítésben eltávolítjuk a problémás fogait és rögtön elvégezzük a fájdalommentes beültetést is. Az alsó vagy felső, teljesen fogatlan fogsor esetén 8-10 darab svájci gyártmányú titán implantátumot illesztünk az állcsontba. A titán semleges, szövetbarát anyag, ennek köszönhetően nem vált ki allergiás reakciókat.

3.)

A speciális kialakítású svájci implantátumok beültetését követő 3. napon azonnal terhelhető és teljes értékű rögzített hidat, illetve fogsort kap.

Ez az előzetesen felpróbált fogsor színében, formájában, állásában tökéletesen illeszkedik az Ön arcához, ezzel garantálva az élethű mosolyt és a kifogástalan rágóképességet. Azt azért nem ajánljuk, hogy túlzottan kemény falatokat ropogtasson – de a hétköznapokban akár meg is feledkezhet a fogsorról.

4.)

1 év múlva az ideiglenes fogpótlást fogászati kerámiából készült, hosszú távú hídra vagy fogsorra cseréljük, melyet a kiválasztott anyagból (cirkónium, fémkerámia) készítünk el.

A Reform Rögzített Fogpótlással nincs szükség kivehető műfogsorra, csontpótlásra és a gyógyulási időszakok miatt hónapokig, akár évekig tartó fárasztó várakozásra. Akár már a beültetést követő 3 nap múlva terhelhető, nem kivehető, teljes értékű fogsort kap, mellyel azon nyomban bátran mosolyoghat, nevethet, fogyaszthatja kedvenc ételeit.

Ön dönt, mennyit vár!

Tudjuk, hogy az ideje mennyire drága – már csak ezért sem szeretnénk ezen az oldalon minden információt egyszerre Önre zúdítani.

A „Reform Fogpótlás Útiterv”-ből megtudhatja

Csak Öntől függ, mennyi időt tölt még a foghiány miatt bosszankodva, szép mosoly után vágyakozva – a Reform Fogpótlás kivételes lehetőséget ad arra, hogy a hagyományosan évekig tartó utat mindössze pár napra rövidítse.

Igényelje az INGYENES
Reform Fogpótlás Útitervet!

Ne hagyja ki e-mailben érkező cikksorozatunkat: ígérjük, minden olyan fontos kérdésre választ kap belőle, amit már nagyon fel akart tenni az azonnal terhelhető, rögzített fogsorral kapcsolatban.

Kérem az INGYENES
„Reform Fogpótlás Útiterv” tájékoztató hírlevélsorozatot!

Amint megadja e-mail címét és a „Kérem a tájékoztatót” gombra kattint, már küldjük is a szakembereink által összeállított tájékoztató cikksorozat első részét. Az e-mailekről bármikor leiratkozhat – ám reméljük, erre csak azért kerül sor, mert olyannyira meggyőztük a Reform Fogpótlás előnyeiről, hogy már nincs is több kérdése.

Ne feledje azonban: bármikor bizalommal fordulhat hozzánk telefonon és e-mailen is.

Találkozzunk rendelőnkben!

Akkor sincs távol a szép mosoly, ha Ön azért halogatja a protézisrögzítést, mert tart a fogászati beavatkozásoktól. A kezelést helyi érzéstelenítésben végezzük, teljesen fájdalommentes.

Konzultánsaink, fogorvosaink számára elsődleges szempont az Ön nyugalma, esetleges szorongását türelemmel és alapos válaszokkal igyekeznek oldani. Ha félelme, a fájdalom miatti aggodalma mégis rendkívül nagyfokú, netán allergiás az érzéstelenítőkre, vagy szájürege érzékenyebb (a fogorvosi műszerektől hányinger fogja el), érdemes megfontolni az éber szedációban végzett kezelést, melyet indokolt esetben, külön díjazás ellenében vállalunk.

Az ismeretlentől való félelem természetes érzés – de épp azért készítettük tájékoztató anyagunkat, hogy ezzel is segítsünk Önnek elindulni az elégedett mosoly felé vezető úton.

Fájdalommentes Reform Rögzített Fogpótlás

Kérje több részes, e-mailben érkező tájékoztató sorozatunkat!

Kérdések, melyekre már most is választ kap

  1. Ha rossz állapotú fogait el kell távolítani. A speciális, azonnal terhelhető implantátumokat a mozgó, szuvas vagy gyulladt fogak eltávolításával egy időben ültetjük be. Majd 3 nap múlva jön a stabil, rögzített fogpótlás, és mosolya megszépül.

  2. Ha régi fogászati hídjai vannak, és az alattuk lévő fogai már nem képesek a híd megtartására. Ilyenkor ugyancsak az érintett fogak eltávolításával egy időben ültetjük be az azonnal terhelhető implantátumokat, és 3 nap alatt stabil, kényelmes rögzített fogpótlása lesz.

  3. Ha alul vagy felül (vagy egyáltalán) nincsenek saját fogai. Amennyiben alsó vagy felső fogait elveszítette, esetleg teljesen fogatlan, a Reform fogpótlás kiváló lehetőség arra, hogy gyönyörű és stabil fogsora legyen, mert a teljes értékű fogpótlás már 3 nappal az implantáció után a szájába kerülhet.

Amennyiben csupán egy-két fogát szeretné pótoltatni, akkor nem javasoljuk a Reform fogpótlást. 1,2,3 implantátumra ugyanis nem építhető rá azonnal a fogpótlás, 3-4 hónapot várni kell. Ha bizonytalan benne, hogy Önnek való-e a Reform fogpótlás, kérjen konzultációt telefonszámunkon. Implantológus szakembereink néhány fog pótlására is remek megoldásokat tudnak javasolni, ezekről a kötelezettségmentes vizsgálaton tájékoztatják.

A fogak hiánya gyakoribb probléma mint gondolná (Magyarországon a fogatlanság aránya 65 év felett meghaladja az 50%-ot), a fogak pótlása pedig nem olyan egyszerű.

A hagyományos, kétfázisú implantátumoknál a kezelés hosszú hónapokig is tarthat. Ha a leépült állcsontot is pótolni kell, csontpótlásra lesz szükség. Mindez a költségeket is jelentősen megemelheti. Ha nem szeretne sokáig kezelésekre járni (sem csontpótlásra költeni) és a kivehető fogsor gondolatától is idegenkedik, az azonnal terhelhető implantátum, és arra építhető rögzített fogpótlás a megoldás.

Az állcsont le nem épülő alapjába (tehát a hagyományos implantátumoknál mélyebbre) ültetett, speciális implantátumokra kifejezetten ajánlott minél hamarabb ráhelyezni a rögzített fogpótlást. A baleseti sebészetben is ezt az elvet alkalmazzák, amikor a sínekkel, csavarokkal rögzített végtagok esetében gyors terhelést javasolnak.

A speciális implantátumok beültetése után akár 3 nappal rögzített fogpótlása lehet. Többek között éppen maga a fogpótlás biztosítja a terhelhetőséget, azzal, hogy az implantátumok egymáshoz sínezését szolgálja. Már ezzel a fogpótlással is bátran rághat, beszélhet, mosolyoghat. Ez a fogpótlás több, mint egy ideiglenes megoldás: teljes értékűen használható addig is, míg a végleges cirkónium, vagy választása szerint fémkerámia-fogsor elkészül.

Amennyiben nem egy-két fogat akar csupán pótolni, a technológián nem fog múlni: a speciális, azonnal terhelhető implantátumokra akár 3 napon belül ráépíthető a hídpótlás. A módszer a tapasztalatok szerint a páciensek 96%-nál alkalmazható (az alkalmasság kérdését ráadásul a kezelést megelőző konzultáción már tisztázzuk.)

Konzultánsaink, fogorvosaink számára elsődleges szempont az Ön nyugalma, esetleges szorongását türelemmel és alapos válaszokkal igyekeznek oldani. A kezelést helyi érzéstelenítésben végezzük, teljesen fájdalommentes, legfeljebb enyhe kellemetlenségekről számolnak be pácienseink.

Ha félelme, a fájdalom miatti aggodalma mégis rendkívül nagyfokú, netán allergiás az érzéstelenítőkre, vagy szájürege érzékenyebb (a fogorvosi műszerektől hányinger fogja el), érdemes megfontolni az éber szedációban végzett kezelést, melyet indokolt esetben, külön díjazás ellenében vállalunk.


Az ismeretlentől való félelem természetes érzés – de épp azért készítettük tájékoztató anyagunkat, hogy ezzel is segítsünk Önnek elindulni az elégedett mosoly felé vezető úton.

Kérje több részes, e-mailben érkező tájékoztató sorozatunkat!