A páciensek 96%-a alkalmas rá. Ön is?

Annak az esélye, hogy alkalmas a beavatkozásra, igen nagy. A gyártó így vélekedik tapasztalatai alapján:

„Kutatásaink, statisztikáink azt bizonyítják, hogy az IHDE Dental Implantátumok a páciensek 96%-ánál alkalmazhatóak.”

Mitől függ, hogy Önnél is alkalmazható-e a REFORM eljárás?

A Reform fogpótlást elsősorban akkor ajánljuk, ha az alsó vagy felső fogait elvesztette, netán teljesen fogatlan.

Néhány meglévő, de rossz, kihúzásra váró fog sem akadály. Akkor is ideális a módszer, ha régi fogászati hídjait az alattuk lévő fogak már nem képesek megtartani.

Ha csak 1-2 hiányzó fogat szeretne pótolni, akkor nem javasoljuk a Reform fogpótlást. Ha bizonytalan benne, hogy Önnek való-e a Reform fogpótlás, kérjen konzultációt telefonszámunkon. Implantológus szakembereink néhány fog pótlására is remek megoldásokat tudnak javasolni, ezekről a kötelezettségmentes vizsgálaton tájékoztatják.

Az eljáráshoz nem szükséges jelentősebb mennyiségű szivacsos csontállomány, állcsontgerinc megléte, mivel az ennél mélyebben fekvő, nem sorvadó kemény csontrétegbe helyezzük az implantátumokat.

Speciális implantátumaink ezért nagyon vékony állcsont szerkezetbe is beépíthetők, akkor is alkalmazhatók, ha csontállománya nem elég a hagyományos implantátumhoz. A csontmennyiség pontos felméréséhez 3D CT-vizsgálatot végzünk az első találkozáskor.

Figyelem, erre akkor is szükség van, ha Ön korábbról már tudja, hogy nem elég a csontállománya – mivel a beültetés pontos megtervezéséhez az anatómiai adottságait mindenképp fel kell mérnünk.

Az alkalmasság az általános egészségi állapot függvénye is – hiszen a jó egészségi állapot az eljárás sikeréhez is hozzájárul. Van olyan tényező, ami nem okoz problémát, ilyen például a vérhígító tabletta szedése.

Egyéni mérlegelést követően megelőző fogágybetegség esetén sem kizáró ok, ha fogágy betegséggel érintett fogak már nem találhatók a szájban. (A későbbiekben azonban fokozott figyelmet kell fordítani a szájhigiénára, mert ez a kapott fogsor tartósságának egyik titka.)

A speciális, azonnal terhelhető implantátumok cukorbetegek és dohányosok esetén is alkalmazhatók, mivel felszínük nem érdes, hanem polírozott, nem tudnak baktériumok megtapadni a felszínükön.

Dohányos? Annyit mindenképp javasolunk, hogy próbálja minimálisra szorítani vagy teljesen elhagyni a cigarettát, ez a szájüreg higiéniája, általános egészsége miatt is kulcskérdés.

A leszokásra aligha van jobb alkalom – arra biztatjuk, éljen vele.

Ritkán, de vannak kivételek

Ezek azok a körülmények, melyek bármely más orvosi beavatkozás esetén is óvatosságra intenek: ilyen egy-egy súlyosabb betegség vagy folyamatban lévő más orvosi (például kemoterápiás) kezelés.

Különös megfontolásra ad okot, ha Ön csontritkulásra kapott biszfoszfonát tartalmú tablettát, az infúzióban kapott biszfoszfonát pedig sajnos kizárja az implantáció lehetőségét.

A személyes találkozás alkalmával ezeket a kérdéseket alaposan körüljárjuk.
Összegezve: a REFORM eljárás kevés kivételtől eltekintve bármilyen komplikált helyzetben sikeresen alkalmazható.
Kíváncsiak vagyunk a véleményére, válaszoljon kérdésünkre!
Ha érdekli a pontos válasz, jelentkezzen be hozzánk az első konzultációra!

Nem kell azonnal döntenie – viszont megtudja, milyen állapotban van szájürege, Önnél is alkalmazható-e az eljárás.

Várjuk egy kötelezettségmentes konzultációra!

Hívja ügyfélszolgálatunkat! Kollégáink hétköznap 8 és 18 óra között fogadják hívását a (06 -1) 445-0770 számon és előjegyzik az általános fogászati vizsgálatból és 3D CT-felvételből álló konzultációra.

Írjon e-mailt! Ha e-mailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor az info@reformdental.hu címre várjuk üzenetét. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, és a következő munkanapon megválaszolják kérdéseit.

Rendelőink elérhetőségei: